Svensk Humor Illustrerad Skämtbibliotek År 1906

Svensk Humor Illustrerad Skämtbibliotek År 1906

På planet finns även cirka 10% terrorister och 10% pirater och alla skjuter på varandra. Sen kommer de till Sverige och man kan då se en skock små vitmanier springa in på migrationsverket. Till tonerna av benny hill musik, lite lätt uppsnabbat förstås. Där står en kvinna och delar ut kuvert som det står “BIDRAG” på. Här en till sketch jag kom på i min tråd:

Det är det jag har video på. Sen kan jag säga att vartenda avsnitt jag skrivit har det strukits saker, berättar Han Det stora problemet på SVT är att man inte får lov att göra nåreceived som riskerar “hetsa mot invandrare eller andra grupper”. Att göra sig lustig över feminism riskerar tolkas som att man hetsar mot kvinnor – är kvinnofientlig. Sen är allt galet i Sverige relaterat until invandringspolitiken. Och invandrare får man inte skämta om. Så därför blir det dött där.

Detta kanske inte tycks så stort utanför veganvärlden. Men det är en stor snackis i veganvärlden, som ju är som en sekt.

Svensk Humor Under 100 År : En Kavalkad I Ord Och Bild

Av allasolikavarde – Lördag thirteen juni 10:forty Jag recenserade nyligen boken “Haveriet” som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok. “Migrationen i medierna”, med undertiteln “males det får en väl inte prata om?” är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen… Veganer rasar över “rasistiska” inlägg från veganm… Av allasolikavarde – Torsdag 11 juni 20:fifty nine Ja, vad säger man?

Jag har ersatt folkslaget i mitt inlägg med den fiktiva gruppen vitmanier, eftersom vit man är den enda grupp man får lov kritisera i Sverige utan att bli åtalad. Landet vitmanien ligger dock i mitt exempel i Afrika. En vitmanier släktforskar och kommer fram until att han har 578 släktingar i Vitmanien. Han ringer humor dem genast, en och en. Sedan går han until migrationsverket och fyller i blanketter om återförening. Sen ser man en bild på ett flygplan knökfullt med små vitmanier. Alla får den utransonerade flygplansmaten hos Vitmania airline: 10 riskorn.

Sen visar man en bild på boken: Femmans matematik. Jag tyckte i alla fall det var roligt. Det hade varit roligare om jag kunnat skriva in vilken etnisk grupp det egentligen rör sig om. “De lyssnar alla på rap-musik och vill ha mer bidr… Av allasolikavarde – Fredag 19 juni 21:24 Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är.

Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma… “Migrationen i medierna”

Tänk själv om du är journalist och ska försöka hjälpa en grupp som verkar vara illa omtyckt. Då utgår du från vilken grupp du själv känner negativa känslor mot. Du skulle ju inte säga “thailändare – de kan vi hjälpa”, för varför skulle någon känna obehag inför thailändare? Sen gav jag förslag på en sketch man hade kunnat göra.

Om man ständigt ska hindra sig självt kan man inte skämta. Jag försökte även starta en tråd för att hitta lite idéer till politiskt inkorrekta sketcher: /t . Där skrev jag bland annat följande: Samer kan man skämta om.

Höstnyheter På Öppet Arkiv

svensk humor

Alltså dumt att stöta sig med veganer genom att göra “rasistiska” inlägg. Av allasolikavarde – Torsdag 11 juni 16:26

Humor

Det gjordes förra veckan i Svenska nyheter på SVT. (/video/ …=auto&tab=2018) [länk fungerar kanske inte] Eftersom ingen söder om norrland känner någon illvilja mot samer så kan PK inte förekomma. Min teori är att PK är nåobtained som förekommer pga att journalister och eliten själva känner obehag inför vissa grupper. Studier visar att i princip alla är rasistiska, det är t.ex därför white flight förekommer först hos medelklassen. Eftersom alltså “alla” känner ett naturligt obehag (bekräftat i studier) inför svarta, bögar, transor och muslimer, så är PK-tvånget som starkast där.

Man kan ju inte skämta samtidigt som man hela tiden måste censurera sig. Det är därför humor i Sverige ofta känns så meningslös. Scriptade skämt om ämnen som man “ska” skämta om (t.ex. intercourse, tihi, så fräckt att skämta om att ha stånd eller att ha mens) Då sitter man ju bara och tänker på de ämnena sedan. Skämt måste komma spontant om de ska vara roliga.

svensk humor

En 25-årig vitmanier går ur en skolbyggnad. När han kommer hem kallar alla honom professorn, och vid bordet sätter sig åtta personer som gör uppgifter i en bok han har med sig. Alla diskuterar i mun på varandra, skrattar och tuggar khat.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다